פטוצ’יני זוקיני

המצרכים: זוקיני, ברוקולי מאודה קלות, טחינה, פטרוזיליה, שום, מלח, פלפל, שמן זית וצנוברים.

קולפים את הזוקיני בקולפן רגיל (כך זה נראה יותר כמו פטוצי'ני, אם יש לכם קולפן ג'וליאני זה יראה יותר כמו פסטה) וביינתים מאדים את הברוקולי.
את הרוטב אני מכינה בבלנדר, שמים טחינה ומים (באותו יחס כמו שמכינים טחינה רגילה), מוסיפים חופן יפה של פטרוזיליה, שתי שיני שום (או אחת, תלוי בטעם האישי שלכם), כף שמן זית, מלח ופלפל.

מעבירים את הזוקיני לקערה, מוסיפים את הברוקולי המאודה ושופכים מעל את הרוטב הקרמי.
קולים מעט צנוברים ומוסיפים מעל.

בתאבון ♥ !

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה

דילוג לתוכן