מתכונים לחטיפיםתוספות פולי סויה קראנצ׳יים של עדי שפירא - דובדבנים של טעם 22/06/2017 מתכון של עדי שפירא - דובדבנים של טעם שתפי: להוראות ההכנה › 💓 הוספה למועדפים אבקת שוםכוסברהמתכונים טבעונייםפולי סויהפפריקהשמן זית המתכון הקודם כדורי בוטנים ותמרים בציפוי שוקולדי המתכון הבא אורז כרובית You may also like פוטטוס 11/03/2021 גרנולה כוסמת 09/03/2021 חטיף קינואה עם תמרים וקקאו 18/02/2021 תבשיל אורז הודי עם ירקות 09/02/2021 קרמבו טבעוני במילוי שוקולד 23/01/2021 מג׳דרה עדשים שחורות 05/12/2020 פשטידת תירס ללא גלוטן 29/11/2020 פירה שעועית לבנה וכרישה 05/11/2020 פירה תפוחי אדמה עם בצל ופטריות 03/11/2020 גרנולה טחינה ואספרסו 02/11/2020 השאירי תגובה ביטול שמור את השם והאימייל שלי בשביל הפעם הבאה שאני אגיב