פאי שוקולד עם בצק פריך

DSC08186S

הפאי של רונה 🙂

המצרכים:
לקלתית (תבנית פאי נשלפת ארוכה 35 ס"מ x ס"מ 13)
½1 כוסות קמח מלא
חצי כוס שמן קוקוס
חצי כוס סוכר קנים
כפית תמצית וניל

מחממים תנור מראש ל-180 מעלות צלזיוס. לשים את כל החומרים יחד כ5-7- דקות ומרפדים את התבנית היטב.אופים כ-7 דקות, מוציאים מהתנור, נותנים לקלתית להתקרר ובינתיים מכינים את המילוי.

למילוי
200 גרם שוקולד מריר איכותי (עד 70% מוצקי קקאו)
2 גביעים מעדן אלפרו שוקולד בלגי2-3 כפות וויסקי או כל ליקר שתבחרו (אני הכנתי ללא)
ממיסים את השוקולד בבן מארי, מורידים מהאש ומוסיפים את המעדנים.שופכים את העיסה החלקה והמגרה על הקלתית ואופים באותה טמפרטורה כ-20 דקות.את הפאי אפשר לאכול בעודו חם או אחרי כמה שעות וגם אחרי ביקור במקרר הוא עדיין טעים.

נסו ותהנו!בתאבון ♥

אגב, הספל המושלם בתמונה העליונה הוא פרי יצירתה של ליאת שרון המופלאה!

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

2 תגובות

‫שרון 28/09/2018 - 12:44

תודה על המתכון.
אני בדיוק מנסה אותו, האם הפאי יוצא יציב? אני לא רואה מה מחזיק את המילוי. אין קמח וגם לא משהו משהו אחר שקושר…

הגיבי
תיאבון בריא 29/09/2018 - 09:11

היי, יש כוס וחצי קמח מלא. זה קצת נבלע ברשימה. אני מסדר את זה עכשיו. ספרי איך יצא 🙂

הגיבי

השאירי תגובה

דילוג לתוכן