הפאי של רונה 🙂
המצרכים:
לקלתית (תבנית פאי נשלפת ארוכה 35 ס"מ x ס"מ 13)
½1 כוסות קמח מלא
חצי כוס שמן קוקוס
חצי כוס סוכר קנים
כפית תמצית וניל
מחממים תנור מראש ל-180 מעלות צלזיוס. לשים את כל החומרים יחד כ5-7- דקות ומרפדים את התבנית היטב.אופים כ-7 דקות, מוציאים מהתנור, נותנים לקלתית להתקרר ובינתיים מכינים את המילוי.

למילוי
200 גרם שוקולד מריר איכותי (עד 70% מוצקי קקאו)
2 גביעים מעדן אלפרו שוקולד בלגי2-3 כפות וויסקי או כל ליקר שתבחרו (אני הכנתי ללא)
ממיסים את השוקולד בבן מארי, מורידים מהאש ומוסיפים את המעדנים.שופכים את העיסה החלקה והמגרה על הקלתית ואופים באותה טמפרטורה כ-20 דקות.את הפאי אפשר לאכול בעודו חם או אחרי כמה שעות וגם אחרי ביקור במקרר הוא עדיין טעים.


נסו ותהנו!בתאבון ♥
אגב, הספל המושלם בתמונה העליונה הוא פרי יצירתה של ליאת שרון המופלאה!

שתפי:
2 תגובות
תודה על המתכון.
אני בדיוק מנסה אותו, האם הפאי יוצא יציב? אני לא רואה מה מחזיק את המילוי. אין קמח וגם לא משהו משהו אחר שקושר…
היי, יש כוס וחצי קמח מלא. זה קצת נבלע ברשימה. אני מסדר את זה עכשיו. ספרי איך יצא 🙂