עלי פילו ממולאים בפטריות ועלי מנגולד

מתכון קל להכנה שירשים את האורחים. לא דיאטטי, אבל טעים בטירוף.

מצרכים

בצל ירוק
פטריות שמפיניון
עלי מנגולד
מלח
פלפל
קארי
כורכום
שמנת אלפרו 5%

הוראות הכנה

מטגנים בצל ירוק, פטריות שמפיניון טריות ועלי מנגולד קצוצים,
מוסיפים מעט מלח, פלפל שחור ומעט קארי וכורכום.
מוסיפים מעט אלפרו 5% לבישול, מסירים מהאש ומצננים קצת.
מפשירים מבעוד מועד עלי פילו, מברישים בשמן זית, ממלאים בתערובת הפטריות ומגלגלים.
מכניסים לתנור 20 דקות ב 180 מעלות.

Loading+ הוספה למועדפים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *