עלי פילו ממולאים בפטריות ועלי מנגולד

של נטלי שור

מתכון קל להכנה שירשים את האורחים. לא דיאטטי, אבל טעים בטירוף.

מצרכים

בצל ירוק
פטריות שמפיניון
עלי מנגולד
מלח
פלפל
קארי
כורכום
שמנת אלפרו 5%

הוראות הכנה

מטגנים בצל ירוק, פטריות שמפיניון טריות ועלי מנגולד קצוצים,
מוסיפים מעט מלח, פלפל שחור ומעט קארי וכורכום.
מוסיפים מעט אלפרו 5% לבישול, מסירים מהאש ומצננים קצת.
מפשירים מבעוד מועד עלי פילו, מברישים בשמן זית, ממלאים בתערובת הפטריות ומגלגלים.
מכניסים לתנור 20 דקות ב 180 מעלות.

Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה