עוגת תפוזים ופירות יער

של מיכל דינר

עוגת תפוזים ופירות יער

המרכיבים

לקערת הרטובים:
רבע כוס מיץ תפוזים
חצי כוס סוכר חום דמררה
חצי כוס חלב סויה או כל חלב צמחי אחר
רבע כוס שמן צמחי לא מזוכך
6 כפות רסק תפוחים טבעי ללא סוכר
חצי כפית ג'ינג'ר טחון,
לקערת היבשים:
כוס וחצי קמח לבן
כוס וחצי קמח כוסמין מלא
2 שקיות אבקת אפייה.

אופן ההכנה

מערבבים בכל קערה את החומרים,
מאחדים בין הקערות מערבבים היטב בכף
מוסיפים חצי כוס פירות יער וכפית סודה לשתיה, מערבבים קלות
יוצקים ל2 תבניות אינגליש משומנות או מרופדות בנייר אפייה.
אופים כ40דקות או עד שקיסם יוצא ממרכז העוגה ללא פירורים.
מוציאים מהתנור ומחכים להתקררות מלאה.
בתיאבון!

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

1 תגובה

שיר 28/12/2017 - 23:20

מזעזע,טעם של פשטידה לא מתוקה

הגיבי

השאירי תגובה

דילוג לתוכן