מתכונים לקינוחים עוגת שזיפים, אגוזי לוז ותבלינים של עדי שפירא - דובדבנים של טעם 18/07/2017 מתכון של עדי שפירא - דובדבנים של טעם שתפי: להוראות ההכנה › 💓 הוספה למועדפים אבקת אפיהאגוזי לוזונילחומץחלב סויהמתכונים טבעונייםסוכר קוקוסעוגהעוגה טבעוניתקמח כוסמיןשזיפים המתכון הקודם קציצות קינואה בשלושה צבעים המתכון הבא לביבות בטטה אפויות You may also like פאדג׳ שוקולד מתובל 27/02/2021 פאי לימון טבעוני 25/02/2021 עוגת פרג וקוקוס 23/02/2021 עוגת קרעים טבעונית 21/02/2021 חטיף קינואה עם תמרים וקקאו 18/02/2021 12/02/2021 עוגת תמרים טבעונית ללא גלוטן וסוכר 09/02/2021 טארט תותים וקצפת 08/02/2021 פאדג׳ שוקולד ופירות יבשים 07/02/2021 חיתוכיות אגוזים עם שוקולד 05/02/2021 השאירי תגובה ביטול שמור את השם והאימייל שלי בשביל הפעם הבאה שאני אגיב