עוגת שוקולד

של מיכל דינר

עוגת שוקולד

מצרכים

לעוגה:
1 כוס קמח לבן
1 כוס קמח מלא
1 שקית אבקת אפייה
3/4 כוס סוכר חום
1 כוס אבקת שוקולית
3/4 כוס שמן סובין אורז (או כל שמן צמחי אחר)
1 כוס חלב סויה (אפשר כל חלב צמחי אחר, או מים)
1 כפית נס קפה מומסת ב-3 כפות מים רותחים
3 כפות גדושות רסק תפוחים ללא סוכר
1/4 כפית תמצית וניל איכותית

לקרם:
חבילת שוקולד מריר פרווה 60%
1/2 כוס חלב סויה (אפשר כל חלב צמחי אחר, או מים)

אופן ההכנה

מחממים תנור ל180מעלות טורבו
מערבבים בקערה את כל החומרים לעוגה
יוצקים לתבנית משומנת ואופים כחצי שעה או עד שקיסם ממרכז העוגה יוצא נקי ללא פירורים
מוציאים את העוגה להתקררות של חצי שעה
מכינים את הקרם:
ממיסים בסיר קטן את המרכיבים לקרם, יוצקים על העוגה ומחכים להתקררות עוד כמה דקות.

בתיאבון 🙂

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

4 תגובות

רוני 24/09/2015 - 11:00

החלפתי את רסק התפוחים בבננה ויצא פשוט אלוהי !
תודה רבה, ללא ספק אכין אותה שוב 🙂

הגיבי
דורית 15/11/2015 - 09:25

לאיזה גודל תבנית העוגה הזאת מתאימה? חד פעמי מלבנית בינונית זה טוב?

הגיבי
תיאבון בריא 15/11/2015 - 09:49

הי דורית. לא הכנתי, אבל לדעתי זו התבנית שמתאימה 🙂

הגיבי
ofir@aorp.co.il 15/06/2017 - 12:19

אני מכין אותה כבר שנתיים ברצף לכל אירוע מתכון מנצח

הגיבי

השאירי תגובה