מרכיבים
½3 חבילות שוקולד מריר 70% ( 350גרם) פרווה
2 כפות חמאת קקאו
חצי כוס חלב סויה
שקית סוכר וניל
5 מצות
כוס יין תירוש
אופן ההכנה
שוברים את המצות לחתיכות קטנות בקערה, ומערבבים אותן עם יין התירוש.
ממיסים בסיר את השוקולד, חמאת הקקאו, סוכר הוניל וחלב הסויה, תוך כדי ערבוב עד שהכל הופך למסה אחידה.
מסירים מן האש ומערבבים את השוקולד עם המצות השבורות שבקערה.
משטחים בתבנית מלבנית של 25 ס"מ, מהדקים קלות ומיישרים.
מכסים היטב בניילון נצמד ושולחים למקפיא לשעתיים לפחות.
מעבירים למקרר, ולפני ההגשה חותכים לקוביות.
בתיאבון!
שתפי: