מצרכים
לבסיס העוגה:
1 כוס אגוזי מלך, 1 כוס שקדים, 6 תמרים, 2/3 כוס שבבי קוקוס, 1/5 כפית תמצית וניל טבעית.
לקרם:
3 כוסות קשיו, 1 וחצי כוסות של קרם קוקוס טבעי *, 1/3 כוס מייפל, 1/3 כוס שמן קוקוס, 1/3 כוס מיץ מלימון סחוט, 1/2 כפית תמצית וניל טבעית.*אני משתמשת בקרם קוקוס של חברת Aroy-D שמכיל 100% קוקוס ויצא לי גם להשתמש בחלב הקוקוס שלהם שמכיל 60% קוקוס ומים והוא גם היה נהדר.
הוראות הכנה
את בסיס העוגה מכינים בבלנדר/מעבד מזון.
טוחנים את כל המרכיבים עד שמקבלים עיסה דביקה ומשטחים אותה לתבנית.
מקררים בפריזר ל 10 דקות.
בינתיים, מערבבים את כל המצרים לקרם בבלנדר/מעבד מזון עד שמקבלים קרם חלק. שופכים את הקרם מעל בסיס העוגה ומניחים בפריזר ל6-5- שעות לפחות.
שתפי:
7 תגובות
העוגה מבחינת כמויות, משהו לא מתאים, ובסוף הכנסתי בסיס עוגה טבעוני
העוגה יצאה טעימה בטירוף, כל החברים התלהבו ולא האמינו שהיא טבעונית.
לי היה עוזר אם היה כתוב לאיזה גודל תבנית מתאים המתכון… תודה על הרעיון, הולכת לנסות
איזה קוטר התאים?
האם אפשר להחליף את הקשיו במשהו אחר?
לא ניסיתי, אבל נראה שבמתכון הזה הקשיו הכרחי. הוא בעצם הקרם של העוגה.
לאחר הקפאת הקרם מה עושים? מפשירים בחוץ? במקרר? לכמה זמן עוגה נשמרת במקרר, ?