עוגת קרם קוקוס ולימון טבעונית

מצרכים

לבסיס העוגה:
1 כוס אגוזי מלך, 1 כוס שקדים, 6 תמרים, 2/3 כוס שבבי קוקוס, 1/5 כפית תמצית וניל טבעית.

לקרם:
3 כוסות קשיו, 1 וחצי כוסות של קרם קוקוס טבעי *, 1/3 כוס מייפל, 1/3 כוס שמן קוקוס, 1/3 כוס מיץ מלימון סחוט, 1/2 כפית תמצית וניל טבעית.*אני משתמשת בקרם קוקוס של חברת Aroy-D שמכיל 100% קוקוס ויצא לי גם להשתמש בחלב הקוקוס שלהם שמכיל 60% קוקוס ומים והוא גם היה נהדר.

הוראות הכנה

את בסיס העוגה מכינים בבלנדר/מעבד מזון.
טוחנים את כל המרכיבים עד שמקבלים עיסה דביקה ומשטחים אותה לתבנית.
מקררים בפריזר ל 10 דקות.
בינתיים, מערבבים את כל המצרים לקרם בבלנדר/מעבד מזון עד שמקבלים קרם חלק. שופכים את הקרם מעל בסיס העוגה ומניחים בפריזר ל6-5- שעות לפחות.

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

7 תגובות

נטלי 14/12/2019 - 21:49

העוגה מבחינת כמויות, משהו לא מתאים, ובסוף הכנסתי בסיס עוגה טבעוני

הגיבי
אלה 30/04/2020 - 16:56

העוגה יצאה טעימה בטירוף, כל החברים התלהבו ולא האמינו שהיא טבעונית.

הגיבי
ענת ברק-גורודצקי 29/05/2020 - 10:51

לי היה עוזר אם היה כתוב לאיזה גודל תבנית מתאים המתכון… תודה על הרעיון, הולכת לנסות

הגיבי
עמית 12/06/2020 - 15:49

איזה קוטר התאים?

הגיבי
מור ויימן גרובר 21/11/2020 - 11:36

האם אפשר להחליף את הקשיו במשהו אחר?

הגיבי
תיאבון בריא 23/11/2020 - 08:48

לא ניסיתי, אבל נראה שבמתכון הזה הקשיו הכרחי. הוא בעצם הקרם של העוגה.

הגיבי
חן 12/11/2021 - 08:56

לאחר הקפאת הקרם מה עושים? מפשירים בחוץ? במקרר? לכמה זמן עוגה נשמרת במקרר, ?

הגיבי

השאירי תגובה

דילוג לתוכן