עוגת קקאו ושוקולד צ'יפס

של מיכל דינר

המרכיבים

3/4 כוס קמח מלא
3/4 כוס קמח כוסמין
כוס אבקת קקאו
שקית אבקת אפייה
חצי כוס סוכר חום דמררה
רבע כפית מלח
קופסת רסק תפוחים ללא סוכר (260גרם)
חצי כוס שמן צמחי לא מזוכך
כוס חלב סויה ללא תוספת סוכר
חופן (כ – 30גרם) שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה

מערבבים את הקמחים, הקקאו, אבקת האפייה, הסוכר והמלח.
מוסיפים את רסק התפוחים, השמן וחלב הסויה ומערבבים שנית,
מוסיפים את השוקולד צ'יפס, ומערבבים קצרות.
מוזגים ל2 תבניות אינגליש מרופדות בנייר אפייה משומן,
מפזרים מעל כל תבנית עוד קצת שוקולד צ'יפס
אופים ב180 כחצי שעה או עד שקיסם יוצא נקי ממרכז העוגה.
מוציאים להתקררות ופורסים.
אם נשאר משהו, מעבירים לכלי אטום ומאחסנים במקרר.
אפשר להמיר את השוקולד צ'יפס לאגוזים קצוצים שונים באותה הכמות.

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

1 תגובה

דנה 16/05/2018 - 19:24

עוגה מעולה!!!

הגיבי

השאירי תגובה

דילוג לתוכן