מתכונים לקינוחים

עוגת קקאו ושוקולד צ’יפס

המרכיבים

3/4 כוס קמח מלא
3/4 כוס קמח כוסמין
כוס אבקת קקאו
שקית אבקת אפייה
חצי כוס סוכר חום דמררה
רבע כפית מלח
קופסת רסק תפוחים ללא סוכר (260גרם)
חצי כוס שמן צמחי לא מזוכך
כוס חלב סויה ללא תוספת סוכר
חופן (כ – 30גרם) שוקולד צ’יפס

אופן ההכנה

מערבבים את הקמחים, הקקאו, אבקת האפייה, הסוכר והמלח.
מוסיפים את רסק התפוחים, השמן וחלב הסויה ומערבבים שנית,
מוסיפים את השוקולד צ’יפס, ומערבבים קצרות.
מוזגים ל2 תבניות אינגליש מרופדות בנייר אפייה משומן,
מפזרים מעל כל תבנית עוד קצת שוקולד צ’יפס
אופים ב180 כחצי שעה או עד שקיסם יוצא נקי ממרכז העוגה.
מוציאים להתקררות ופורסים.
אם נשאר משהו, מעבירים לכלי אטום ומאחסנים במקרר.
אפשר להמיר את השוקולד צ’יפס לאגוזים קצוצים שונים באותה הכמות.

Loading💛 הוספה למועדפים

תגובה אחת

השאר תגובה