עוגת קוקוס-תפוזים שמזכירה מאוד במרקם ובטעם את עוגת הסולת-בסבוסה.
מתכון מעולה של חברתי השפית האהובה, הילה שגב.
מצרכים
לכ-8 תבניות מאפינס כוכבים כמו בתמונה בגודל 10×10 ס"מ /תבנית אינגליש קייק:
3/4 כוס רסק תפוחים טבעי
כוס שמן זית או 3/4 כוס שמן קוקוס
כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
כוס קמח כוסמין מלא
כוס סולת מלאה
כוס קוקוס טחון
3/4 כוס סוכר חום
שקית אבקת אפיה
קמצוץ מלח
הוראות הכנה
מערבבים את כל היבשים ולאחר מכן מוסיפים את הרטובים.
אופים כ-20 דק' (תלוי בתבנית/בתנור. להתחיל לבדוק אחרי רבע שעה..) בחום של 180-200.

שתפי: