עוגת גבינה פירורים טבעונית, צילום יגאל לוי

מצרכים

500 גרם ממרח טופו
250 סמ"ק קרם קוקוס
250 סמ"ק שמנת צמחית מתוקה
2 חבילות פודינג ווניל
3 כפות סוכר
1 כף גרידת לימון

חומרים לפירורים:
1 כוס קמח
2 כפות אגוזים טחונים
2 כפות סוכר חום
60 סמ"ק שמן

אופן הכנה

מערבבים היטיב את כול חומרי המלית, עד לקבלת מרקם אחיד.
מערבבים את חומרי הפירורים עד לקבלת בצק אחיד.
מחלקים את הבצק. 2/3 מהבצק משטחים בתבנית עגולה.
את הבצק אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ- 10 דקות ולאחר מקררים אותו.
את השליש הנותר אופים במקביל ולאחר שהוא מתקרר, מפוררים את הבצק ביד או בעזרת בלנדר.
את מלית בוזקים מעל תחתית הבצק ועל המלית מפזרים את פירורי הבצק
מכניסים למקרר לפחות ל – 5 שעות או שעה למקפיא.

*אפשר גם להכין מנות אישיות, כמו בתמונה

בתיאבון!

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה

דילוג לתוכן