מתכונים לקינוחים

עוגת בננות מתובלת

עוגת בננות מתובלת

המרכיבים (כ-10 פרוסות)

חצי כוס קמח לבן
חצי כוס קמח כוסמין מלא (או רגיל)
כפית אבקת אפייה
2 כפות סוכר דמררה
2 כפות סילאן טבעי אורגני (100% תמרים)
2 כפות גדושות רסק תפוחים טבעי (100% תפוחים)
רבע כוס שמן זרעי ענבים (אפשר כל שמן צמחי לאפייה במקום)
רבע כוס חלב סויה ללא סוכר (אפשר מים פושרים במקום)
2 בננות בשלות, מעוכות היטב
חצי כפית קינמון טחון
רבע כפית ציפורן טחון
רבע כפית הל טחון
רבע כפית ג’ינג’ר טחון

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו. מערבבים את כל המרכיבים יחד בקערה עד לאיחוד. משמנים תבנית אינגליש קייק ויוצקים לתוכה את הבלילה. אופים כ45 דקות או עד שקיסם יוצא ללא פירורים. מחכים להתקררות ופורסים. העוגה יוצאת לחה במרכזה וזה מצוין.
בתיאבון!

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה