עוגת בננות ופירות יער

של מיכל דינר

עוגת בננות ופירות יער
רכה ריחנית וטעימה.

מצרכים

כוס קמח לבן
כוס קמח מלא
שקית אבקת אפיה
כפית סודה לשתיה
רבע כוס שמן קוקוס לא מזוכך
רבע כוס סוכר חום
רבע כוס חלב סויה ביו של אלפרו
4 בננות מעוכות
כוס פירות יער מגולענים טריים או מופשרים

אופן ההכנה

מערבבים בקערה: כוס קמח לבן, כוס קמח מלא, שקית אבקת אפיה, כפית סודה לשתיה.
בקערה נפרדת מערבבים:רבע כוס שמן קוקוס לא מזוכך, רבע כוס סוכר חום, רבע כוס חלב סויה ביו של אלפרו, 4 בננות מעוכות וכוס פירות יער מגולענים טריים או מופשרים.
מאחדים את שתי הקערות ויוצקים ל-2 תבניות אינגליש משומנות.
אופים בחום של 180 מעלות טורבו בתנור שחומם מראש כ-35 דקות. (או עש שקיסם יוצא יבש ממרכז העוגה).
מחכים להתקררות ופורסים.
בתיאבון!

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה

דילוג לתוכן