עוגת בננה ופקאן טבעונית בציפוי חמאת בוטנים

שתפי:
להוראות ההכנה › Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

2 תגובות

מירה אלקלעי 05/03/2014 - 07:14

עוגת בננה פיקאן של עינת שגב – נראת נהדר- לא אוהבים אצלי חמאת ובוטנים- את יכולה להציע ציפי חילופי?
תודה מראש

הגיבי
תיאבון בריא 05/03/2014 - 07:47

היי מירה. במקום ציפוי של חמאת בוטנים, ציפוי של שוקולד מומס עם שמנת צמחית יכול להשתלב נהדר. עוד רעיון, לצפות את העוגה בקרם (קצפת צמחית).

הגיבי

להגיב על תיאבון בריא ביטול