מתכונים לקינוחים עוגת בננה ופקאן טבעונית בציפוי חמאת בוטנים של עינת שגיא - בישול בריא עם עינת 06/06/2013 מתכון של עינת שגיא - בישול בריא עם עינת שתפי: להוראות ההכנה › 💓 הוספה למועדפים אגוזי פקאןבננהחמאת בוטניםעוגהקקאו המתכון הקודם עוגיות שוקו-שוקוצ’יפס טבעוניות מהירות המתכון הבא מאפינס שוקולד ואוכמניות You may also like טראפלס שוקולד טבעוני 01/03/2021 פאדג׳ שוקולד מתובל 27/02/2021 פאי לימון טבעוני 25/02/2021 עוגת פרג וקוקוס 23/02/2021 עוגת קרעים טבעונית 21/02/2021 חטיף קינואה עם תמרים וקקאו 18/02/2021 12/02/2021 עוגת תמרים טבעונית ללא גלוטן וסוכר 09/02/2021 טארט תותים וקצפת 08/02/2021 פאדג׳ שוקולד ופירות יבשים 07/02/2021 2 תגובות מירה אלקלעי 05/03/2014 - 07:14 עוגת בננה פיקאן של עינת שגב – נראת נהדר- לא אוהבים אצלי חמאת ובוטנים- את יכולה להציע ציפי חילופי? תודה מראש הגיבי תיאבון בריא 05/03/2014 - 07:47 היי מירה. במקום ציפוי של חמאת בוטנים, ציפוי של שוקולד מומס עם שמנת צמחית יכול להשתלב נהדר. עוד רעיון, לצפות את העוגה בקרם (קצפת צמחית). הגיבי להגיב על תיאבון בריא ביטול שמור את השם והאימייל שלי בשביל הפעם הבאה שאני אגיב
2 תגובות
עוגת בננה פיקאן של עינת שגב – נראת נהדר- לא אוהבים אצלי חמאת ובוטנים- את יכולה להציע ציפי חילופי?
תודה מראש
היי מירה. במקום ציפוי של חמאת בוטנים, ציפוי של שוקולד מומס עם שמנת צמחית יכול להשתלב נהדר. עוד רעיון, לצפות את העוגה בקרם (קצפת צמחית).