עוגיות שקדימון ללא גלוטן

של מיכל דינר

עוגיות שקדימון

עוגיות שקדימון ללא גלוטן.

מרכיבים

כוס ממרח שקדימון (או שקדיה או כל ממרח שקדים טבעי מ100% שקדים)
3/4 כוס סוכר קוקוס (אפשר גם סוכר חום במקום)
כוס קמח שקדים
רסק תפוחים קטן ללא סוכר (113 גרם)
כ30 שקדים טבעיים, שקד אחד לקישוט כל עוגיה.

אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים בקערה עם כף.
מחממים תנור ל180 מעלות טורבו.
יוצרים עוגיות (אפשר להיעזר בשתי כפיות) ומניחים על נייר אפייה בתבנית.
מניחים שקד טבעי על כל עוגיה, ומעכים אותו טיפה פנימה.
אופים כעשר דקות עד רבע שעה. יש להוציא את התבנית ברגע שהעוגיות משחימות מעט (זהירות שלא תישרפנה!)
מחכים להתקררות, ומאחסנים בכלי אטום, אפשר במקרר או על השיש.
בתיאבון!

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

2 תגובות

רחלי 29/03/2020 - 19:38

היי
אין לי קמח שקדים. האם ניתן להשתמש בקמח רגיל?

הגיבי
תיאבון בריא 31/03/2020 - 13:49

היי, לא ניסיתי אבל נראה לי שזה יעבוד

הגיבי

השאירי תגובה