עוגיות ללא גלוטן

עוגיות שוקולד צ’יפס עם מרכיב סודי

עוגיות ללא גלוטן

המרכיבים (כ-20 עוגיות)

1 קופסת שימורים של גרגרי חומוס
1/2 כף תמצית וניל משובחת (לא חובה)
2/3 כוס חמאת בוטנים חלקה
4 כפות סילאן
1/4 1 כפיות אבקת אפייה
קורט מלח
2/3 כוס שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה

1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
2. מעבדים את כל המרכיבים חוץ מהשוקולד צ'יפס במעבד מזון עד שמקבלים עיסה אחידה וחלקה.
3. מעבירים את העיסה לקערה ומערבבים פנימה ידנית את השוקולד צ'יפס. העיסה תהיה דביקה וזה בסדר.
4. מעצבים את העוגיות: מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים כדורים בערך בגודל אגוז. אפשר להיעזר בכף גלידה בשביל אחידות. אם אין כף גלידה משתמשים עם הידיים – פשוט מגלגלים לכדורונים. מניחים בתבנית אפייה שמרופדת בנייר אפייה, משטחים מעט בעזרת כף היד הלחה ואופים 20 דקות, או עד שהתחתית שלהן משחימה מאוד.

להוראות ההכנה › Loading+ הוספה למועדפים

14 thoughts on “עוגיות שוקולד צ’יפס עם מרכיב סודי

    1. מאז שהגעתי למתכון הזה ממש בטעות, אלו העוגיות שאני מכינה לכל אירוע משפחתי. נטרפות! תודה!

      1. אז למה לא לכתוב את זה במתכון מראש?
        מה הרעיון? שאנשים ינסו מה שנראה להם ויגלו שלא זאת הכוונה וכל העיסה צריכה ללכת לפח?

  1. לא אוהבת שימורים. האם אפשר להשתמש בגרגרי חומוס, שהושרו 24 שעות ובושלו?

  2. קופסת שימורים של גרגירי חומוס באיזה משקל? אני מניח שיש בכמויות שונות…
    והאם אפשר גם להשתמש בגרגירי חומוס שלא מקופסת שימורים? לבשל אותם אולי?

  3. הי,
    האם חמאת הבוטנים מתוקה?
    אחרת האם 4 כפות סילאן מספק את כל המתיקות הדרושה?

להגיב על אושרת לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *