עוגיות בוטנים ושקדים‎

של מיכל דינר

עוגיות בוטנים ושקדים
עוגיות טעימות נימוחות וממכרות, קלות להכנה, ללא גלוטן.

מרכיבים

כוס חמאת בוטנים טבעית ללא תוספת סוכר (100% בוטנים קלויים)
חצי כוס קמח שקדים (או שקדים טחונים)
3/4 כוס סוכר חום (אפשר להמיר חלק מהסוכר למייפל אמיתי)
1 רסק תפוחים קטן (113גרם)
כפית תמצית וניל איכותית

לקישוט:
שקדים טבעיים כמספר העוגיות

אופן ההכנה

מחממים תנור ל180 מעלות
בקערה מערבבים ידנית עם כף את כל המרכיבים.
יוצרים עוגיות קטנות ופחוסות בידיים, מניחים על תבנית עם נייר אפייה (אין צורך לשמן), ובמרכזה של כל עוגיה מועכים מעט פנימה שקד טבעי אחד.
אופים בתנור 10-15 דקות, עד שהעוגיות משחימות טיפה בצדדים, זהירות שלא תישרפנה.
להמתין שתתקררנה לחלוטין לפני האכילה.

בתיאבון!
[printfriendly]

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה