מתכונים לסלטים

סלט ״עוף״ ללא עוף

סלט עם חזה בגריל

הסלט הזה הוא דוגמא למה שאני לוקחת איתי ליום עבודה. הוא לא מצריך התעסקות רבה, רק לזכור להפשיר את החזה בגריל כמה דקות קודם. הטעם עסיסי והמנה משביעה ומזינה.

מצרכים

חזה בגריל מן הצומח של טבעול, מופשר וחתוך לקוביות
עלי בייבי או חסה או מנגולד
בצל סגול חתוך לפרוסות דקות
עגבניות שרי חתוכות לרבעים
מלח ופלפל לפי הטעם

לרוטב

2 כפות סויה
2 כפות סילאן
2 כפות קטשופ

כמה הערות

1. הכמויות במתכון תלויות בכם.
2. את החזה בגריל אני מאחסנת בקופסא קטנה ולפני ארוחת צהריים מחממת אותה מעט במיקרוגל, כך יוצא סלט חמים שמתאים יותר לימים הקרים.
3. לטעמי לא צריך תיבול נוסף לסלט, הרוטב דומיננטי מספיק.

אופן ההכנה

את הירקות שוטפים היטב, חותכים ושמים בקערה.
בקערה אחרת מערבבים את הסויה הסילאן והקטשופ. מוסיפים אליה את החזה מן הצומח ומערבבים היטב. מחממים מחבת נון-סטיק ומקפיצים קלות את החזה עם הרוטב, 3 דקות בערך. מוסיפים אותו לקערת הסלט, מערבבים ומקשטים במעט שומשום.
בתיאבון!

Loading💛 הוספה למועדפים

2 תגובות

השאר תגובה