מתכונים לסלטים

סלט קינואה

1149494_4584354706674_1840236921_o

מצרכים

כוס קינואה מבושלת (הכמות לאחר הבישול)
כוס שעועית שחורה מבושלת (הכמות לאחר הבישול)
גמבה טרייה
חופן עלי פטרוזיליה קצוצים
חופן בצל ירוק קצוץ
לימון
שמן זית
מלח ופלפל

הוראות הכנה

מאחדים את מרכיבי הסלט ומטבלים לפי הטעם האישי.

* בישול קינואה: כמו אורז- מטגנים במעט שמן ומוסיפים מים ביחס של 2:1 ומעט מלח (חצי כפית לכוס אחת). כשהמים רותחים, מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים על אש קטנה כ-20 דקות ומסירים מהאש.
* בישול שעועית שחורה: משרים את השעועית במים כשעה. מבשלים במים שמכסים את כל השעועית, עד שהיא מתרככת (לפחות 20 דקות, תלוי בגודל הלהבה וכמות השעועית).

[printfriendly]

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה