רכיבים: (לסועד אחד כמנה עיקרית – ניסיתי לחשב מספר מנות כתוספת, אבל הסלט כזה טעים שבטוח לא תרצו להתחלק עם אף אחד)
1-2 כוסות קינואה מבושלת קרה
כוס אננס טרי חתוך לקוביות (אפשר להשתמש גם בקופסת שימורים)
3 גבעולי סלרי קצוצים (בלי העלים)
3 בצלים ירוקים קצוצים (החלק הירוק בלבד)
1/4 כוס בוטנים גרוסים
לרוטב:
2 כפות מיץ ליים (או לימון, אבל ממש עדיף ליים)
כף רוטב צ'ילי מתוק
כף ג'ינג'ר כתוש

הכנה:
מערבבים את חומרי הרוטב בקערה קטנה.
קולים את הבוטנים הגרוסים על מחבת יבשה.
מערבבים את חומרי הסלט עם הרוטב והבוטנים. אוכלים!
מומלץ: להגיש עם רצועות טופו אפוי.

שתפי: