רכיבים: (לסועד אחד כמנה עיקרית – ניסיתי לחשב מספר מנות כתוספת, אבל הסלט כזה טעים שבטוח לא תרצו להתחלק עם אף אחד)

1-2 כוסות קינואה מבושלת קרה

כוס אננס טרי חתוך לקוביות (אפשר להשתמש גם בקופסת שימורים)

3 גבעולי סלרי קצוצים (בלי העלים)

3 בצלים ירוקים קצוצים (החלק הירוק בלבד)

1/4 כוס בוטנים גרוסים

לרוטב:

2 כפות מיץ ליים (או לימון, אבל ממש עדיף ליים)

כף רוטב צ'ילי מתוק

כף ג'ינג'ר כתוש

הכנה:

מערבבים את חומרי הרוטב בקערה קטנה.

קולים את הבוטנים הגרוסים על מחבת יבשה.

מערבבים את חומרי הסלט עם הרוטב והבוטנים. אוכלים!

מומלץ: להגיש עם רצועות טופו אפוי.

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה