מתכונים לסלטים

סלט פסטה איטלקי

מצרכים

2 וחצי כוסות פסטה איטלקית מבושלת לפי הוראות יצרן {להמתין עד שהיא פושרת\קרה}
10 עגבניות שרי צהובות חלקן פרוסות, וחלקן חתוכות לחצאים
10 עגבניות שרי אדומות פרוסות
4 פלפלי טינקרבל בצבעים פרוסים דק
½ בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
2 סלסילות שמפיניון פרוסות, מוקפצות כדקה וחצי
במחבת עם כפית שמן זית {עם כל הנוזלים במידה וישארו}
2 כפות עירית קצוצה
חופן זיתי קלמטה מגולענים
½ כוס עגבניות מיובשות מושרות בשמן, מסוננות וקצוצות גס

חומרי הרוטב:
מלח הימלאיה ורוד דק לפי הטעם
קמצוץ פלפל שחור טחון
½ כפית אריסה
1 כף מיץ לימון
2 כפות שמן זית כתית מעולה
לקישוט: כמה עלי בזיליקום טרי חתוכים לרצועות

אופן ההכנה

מערבבים את כל המרכיבים בקערה. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב היטב בקערה נוספת (אפשר להיעזר בצנצנת זכוכית ריקה) מוזגים מעל הסלט, מערבבים קלות ומגישים.

בתיאבון!

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה