סלט אביבי שבו הפול הוא הכוכב. הפול עשיר בחלבון וסידן, ודל בשומן וישתלב נהדר בארוחות החג.
מצרכים
1/2 2 כוסות גרגירי פול קפוא או טרי
2 שיני שום (חתוכים לפרוסות)
1 שומור חתוך לרצועות
עלים מ3 גבעולי נענע
11/2 צרור פטרוזליה
גבעול סלרי (ללא העלים )
מיץ מחצי לימון
2 כפות שמן זית
פלפל/מלח
1/2 כפית כמון (לא חובה )
חופן אגוזי מלך קצוצים גס
הוראות הכנה
1.מכניסים לסיר את הפול ושיני השום, מוסיפים מים ומעט מלח ומבשלים כ15-20 דקות עד שהפול מתרכך מעט (אם משתמשים בפול טרי זמן הבישול יתארך בכ 15 דקות נוספות )
2.מורידים את הפול מהאש, מסננים ומעבירים לקערה (יחד עם שיני השום שהתבשלו) מוסיפים את השומר,נענע,פטרוזליה והסלרי. מוסיפים לימון, שמן זית,אגוזי מלך ,פלפל,מלח וכמון, מערבבים ומגישים
בתיאבון!
המתכון של רותם ברנר, מאמנת תזונה ואורח חיים בריא. רותם מאמינה כי למזון יש השפעה על גופינו ובריאותו וישנה חשיבות למה ואיך אנחנו אוכלים וכן ביכולת של מזון למנוע או לרפא מחלות. רותם שואפת לעזור לאחרים ללמוד קצת יותר על אורח חיים בריא ותזונה נכונה, ולהראות שזה לא כזה מורכב וקשה כמו שחושבים וכל מה שנדרש זה שינויים קטנים בשביל להצליח.
מוזמנים לבקר באתר של רותם
[printfriendly]
שתפי: