סלט עדשים שחורות עם בטטה ועגבניות לחות

של חני מרגולין

הוא עשיר בחלבון, פחמימות, מעט שומן איכותי, סיבים תזונתיים, ויטמינים
ומינרלים, ועוד לא דיברנו על יופיו, טעמו ועל המהירות שהוא נעלם משולחן
השבת…

מצרכים

3 כוסות עדשים שחורות מונבטות, חלוטות כדקה במים רותחים ומסוננות היטב.
2 בטטות קלופות חתוכות לקוביות, מתובלות במלח פלפל ושמן זית ואפויות עד הזהבה.
1 כוס עלי תרד+1 כוס עלי חמציץ שטופים היטב וקצוצים {ניתן להחליף בעלים אחרים}
חצי בצל סגול קטן חתוך לקוביות קטנות
1 כוס חצאי עגבניות לחות בצבעים, מסוננות מהשמן שהן מושרות {ניתן להחליף
בעגבניות שרי טריות חתוכות}
החומרים לתיבול:
3 כפות מיץ לימון טרי, 2 כפות שמן זית, 1 כפית חרדל דיז'ון, מלח ורוד
ופלפל שחור טחון לפי הטעם.


אופן ההכנה

מאחדים את המרכיבים בקערת הגשה, מאחסנים במקרר ומגישים לאחר כ-חצי שעה.

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה