
הוא עשיר בחלבון, פחמימות, מעט שומן איכותי, סיבים תזונתיים, ויטמינים
ומינרלים, ועוד לא דיברנו על יופיו, טעמו ועל המהירות שהוא נעלם משולחן
השבת…
מצרכים
3 כוסות עדשים שחורות מונבטות, חלוטות כדקה במים רותחים ומסוננות היטב.
2 בטטות קלופות חתוכות לקוביות, מתובלות במלח פלפל ושמן זית ואפויות עד הזהבה.
1 כוס עלי תרד+1 כוס עלי חמציץ שטופים היטב וקצוצים {ניתן להחליף בעלים אחרים}
חצי בצל סגול קטן חתוך לקוביות קטנות
1 כוס חצאי עגבניות לחות בצבעים, מסוננות מהשמן שהן מושרות {ניתן להחליף
בעגבניות שרי טריות חתוכות}
החומרים לתיבול:
3 כפות מיץ לימון טרי, 2 כפות שמן זית, 1 כפית חרדל דיז'ון, מלח ורוד
ופלפל שחור טחון לפי הטעם.
אופן ההכנה
מאחדים את המרכיבים בקערת הגשה, מאחסנים במקרר ומגישים לאחר כ-חצי שעה.
שתפי: