מרכיבים ל-4 מנות
חצי קילו סלק אפוי
צרור כוסברה (עלים בלבד)
גרגרים מרימון שלם (כשלא בעונה, אפשר להשתמש ב-3-4 כפות רכז רימונים)
¼ פלפל ירוק חריף קצוץ (אפשר להוסיף או להוריד, אבל מאוד מאוד מומלץ לשים לפחות קצת)
½ בצל סגול
2 חופנים של אגוזי מלך קצוצים גס
כף סילאן
4-5 כפות חומץ 5%
מלח ופלפל
אופן ההכנה
אופים את הסלק על מצע של מלח גס בחום של 200 מעלות עד שהסלק משחיר (בערך שעה). מוצאים ומקלפים.
יש לקחת בחשבון שצריך כקילו סלק לפני האפייה (במקרה חירום אפשר להשתמש גם בסלק בוואקום).
חותכים את הסלק לקוביות (קצת פחות מס"מ), מוסיפים את כל החומרים לקערה ומערבבים. טועמים ומתקני טעמים.
יש להכין את הסלט לפחות שעה מראש לספיגת טעמים.
בתיאבון!
יש כאלה שאוהבים לבשל אבל אין להם זמן, יש כאלה שלא אוהבים לבשל למרות שיש להם זמן. ויש אותנו, גלית וגילת שאוהבות לבשל ובדיוק לזה יש לנו זמן! אנחנו מבשלות אירועים קטנים וגדולים. שמות לב לכל הפרטים, ודואגות שכולם יצאו מרוצים. והעיקר, מבשלות מהלב
קייטרינג גילת וגלית – אוכל שמח, מאפים ונפלאות
שתפי: