סלט כרוב סגול, תפוח ורימונים

של לימור פפר

unnamed (1)

סלט צבעוני, טעים ומומלץ להגשה לליל הסדר.

מרכיבים ל-6 אנשים

1 כרוב סגול בינוני
1 תפוח עץ ירוק מזן סמית
חצי כוס גרגירי רימון
2 כפות זרעי דלעת
לרוטב:
3 כפות שמן זית
3 כפות חומץ בן-יין לבן
1 כפית מלח
1 כפית גדושה חרדל
1 כפית סוכר קנים טבעי

הוראות הכנה

לחתוך את הכרוב לרצועות דקות. לפרוס את התפוח לפרוסות דקות ואח"כ למקלונים.
לחמם מחבת טפלון ולהוסיף את זרעי הדלעת. לקלות תוך ערבוב במשך 3 דקות ולהסיר מהאש.
לערבב חומרי הרוטב.
בקערה- להכניס את הכרוב והתפוח החתוכים, את גרגירי הרימון וזרעי הדלעת לשפוך מעל את הרוטב ולערבב היטב.

בתיאבון!

לימור פפר היא בשלנית טבעונית, וניתן להזמין מנות שלה מכאן. בנוסף, היא מקיימת סדנאות לבישול טבעוני בריא. מוזמנים לבקר באתר שלה: הקדירה[printfriendly]
שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה

דילוג לתוכן