סלט חם פיקנטי עם באק-צ'וי ותרד

של חני מרגולין

מצריכים

3 כפות שמן
הירקות הבאים קצוצים:
1בצל גדול {300 ג"ר}
1 אריזת באק-צ'וי שטוף ומופרד לעלים וגבעולים {לקצוץ בנפרד}
200 ג"ר עלי תרד טרי {רצוי טורקי}
1 צרור עלי פטרוזיליה {מהסופר, או חצי צרור מהשוק}
5 ענפי בצל ירוק
4 שיני שום כתושות
מלח ורוד לפי הטעם
מיץ מחצי לימון
רבע עד כפית סחוג אדום.

אופן ההכנה

1. למחבת בעלת ציפוי נון סטיק עם 3 כפות שמן, מעבירים את הבצל הקצוץ ואת
גבעולי הבאק-צ'ואי, ומטגנים עד הזהבה.
2. מוסיפים את כל הירק והשום, מערבבים, ולאחר כדקה מכבים את האש. מתבלים,
מתקנים טעמים ומגישים.
בתיאבון!

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה