הסלט שתמיד קוצר אצלי מחמאות. הבצל הסגול והגמבה משתלבים נהדר עם הטעם מיוחד של האבוקדו. סלט חובה בכל ארוחה (בעונה כמובן 🙂
מצרכים
1 אבוקדו
½ גמבה אדומה, חתוכה לקוביות קטנטנות
½ בצל סגול קצוץ קטן קטן
חופן קטן של עלי כוסברה קצוצים דק
מלח לפי הטעם
לימון לפי הטעם
אופן הכנת הגוואקמולי
מועכים את האבוקדו בקערה עד שהוא מגיע למרקם אחיד. מוסיפים את הגמבה, הבצל והכוסברה, מתבלים במלח ולימון, מערבבים טועמים ומתקנים טעמים אם צריך.
ונהנים מסלט מושלם!
בתיאבון!
שתפי:
2 תגובות
להוסיף מעט שיני שום כתוש לפי הטעם.
להוסיף גרד של זנגביל טרי לפי הטעם. בערך חתיכה בגודל של 2 ס"מ קלופה ומגורדת בפומפיה דקה, תספיק בהחלט.