סירות מתפוחי אדמה אפויות בתנור‎

של מיכל דינר

תפוח אדמה סירות בצלחת
מנה קלה להכנה, טעימה ומשביעה!

מצרכים

תפוחי אדמה
מעט שמן זית למריחה
פלפל שחור גרוס
מלח אלנטי
טימין יבש/אורגנו יבש

אופן ההכנה

רוחצים היטב את תפוחי האדמה חותכים לרבעים לאורך (סירות) ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. מושחים את הסירות בשמן זית, ומפזרים עליהם מלח, פלפל שחור גרוס וטימין/אורגנו יבש.
אופים בתנור ב250 מעלות טורבו, לקראת ריכוך מנמיכים את החום ל-200, וכשהם כמעט מוכנים מכבים את התנור ומשאירים כרבע שעה לספיגת האדים והחום.
מוציאים וזוללים!

[printfriendly]

Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

2 תגובות

אידיליה 15/05/2016 - 13:21

כמה זמן הם צריכים להיות בתנור?

הגיבי
תיאבון בריא 16/05/2016 - 15:00

עד שהם מתרככים, בערך 20-30 דקות. לבדוק מידי פעם שלא נשרף.

הגיבי

השאירי תגובה