מתכונים למנות עיקריות סייטן בהכנה ביתית של אבי ז'אן לוי - אומנות בטבעונות 06/01/2014 מתכון של אבי ז'אן לוי - אומנות בטבעונות שתפי: להוראות ההכנה › 💓 הוספה למועדפים מתכונים טבעונייםמתכונים ללא אגוזיםמתכונים ללא בוטניםסייטןקמח מלא המתכון הקודם רוטב פסטו בזיליקום וזיתים המתכון הבא ממרח חמאת צנוברים You may also like תבשיל אפונה ונענע עם רוטב לבן 22/01/2021 טופו מקורמל ברוטב גבינה טבעוני 21/01/2021 חביתת עדשים עם סלט שרי אבוקדו 19/01/2021 תבשיל עדשים וחריסה חריף אש 17/01/2021 באטר טופו – באטר צ'יקן טבעוני 16/01/2021 חמין צמחוני 14/01/2021 טורטיות עדשים כתומות 13/01/2021 לביבות בטטה 03/01/2021 לביבות גבינה מתוקות טבעוניות 02/01/2021 נודלס וטופו ברוטב טריאקי ביתי 01/01/2021 2 תגובות ציפי 08/02/2014 - 20:18 ניסיתי, יצא נורא יפה – אבל הטעם מאכזב 🙁 מירקם מסטיקי למדי, והטעמים לא נספגו פנימה גם אחרי השריה נוספת במרינדה. איפה טעינו ? או שזה אמור לצאת כך ? הגיבי תיאבון בריא 09/02/2014 - 10:46 היי ציפי, יכול להיות שלא שטפת את כל העמילנים, על ידי לישה מתמדת של כרבע שעה במים כאשר מחליפים אותם כל הזמן. את יכולה לגשת לפוסט המתכון, באתר "אומנות בטבעונות", ולשאול את השאלה בתגובה לפוסט. אבי ז'אן לוי ישמח לענות. הגיבי השאירי תגובה ביטול שמור את השם והאימייל שלי בשביל הפעם הבאה שאני אגיב
2 תגובות
ניסיתי,
יצא נורא יפה – אבל הטעם מאכזב 🙁
מירקם מסטיקי למדי, והטעמים לא נספגו פנימה גם אחרי השריה נוספת במרינדה.
איפה טעינו ?
או שזה אמור לצאת כך ?
היי ציפי, יכול להיות שלא שטפת את כל העמילנים, על ידי לישה מתמדת של כרבע שעה במים כאשר מחליפים אותם כל הזמן.
את יכולה לגשת לפוסט המתכון, באתר "אומנות בטבעונות", ולשאול את השאלה בתגובה לפוסט. אבי ז'אן לוי ישמח לענות.