מתכונים למנות עיקריות סייטן בהכנה ביתית של אבי ז'אן לוי - אומנות בטבעונות 06/01/2014 מתכון של אבי ז'אן לוי - אומנות בטבעונות שתפי: להוראות ההכנה › 💓 הוספה למועדפים מתכונים טבעונייםמתכונים ללא אגוזיםמתכונים ללא בוטניםסייטןקמח מלא המתכון הקודם רוטב פסטו בזיליקום וזיתים המתכון הבא ממרח חמאת צנוברים You may also like תבשיל פתיתים עם פטריות וערמונים – ארוחה בסיר... 11/03/2021 גרנולה כוסמת 09/03/2021 כיסונים מאודים נפאלים – מומו 08/03/2021 פיצה טבעונית בריאה 07/03/2021 גאלט סלק עם קרם ערמונים 04/03/2021 טופו ברוטב יוגורט טבעוני עם עגבניות מיובשות ופטריות... 03/03/2021 חומוס עם בשר טבעוני 02/03/2021 פסטה ברוטב ארטישוק 24/02/2021 קובה סלק טבעוני 22/02/2021 באן מאודה עם טופו ברוטב ברביקיו פיקנטי 17/02/2021 2 תגובות ציפי 08/02/2014 - 20:18 ניסיתי, יצא נורא יפה – אבל הטעם מאכזב 🙁 מירקם מסטיקי למדי, והטעמים לא נספגו פנימה גם אחרי השריה נוספת במרינדה. איפה טעינו ? או שזה אמור לצאת כך ? הגיבי תיאבון בריא 09/02/2014 - 10:46 היי ציפי, יכול להיות שלא שטפת את כל העמילנים, על ידי לישה מתמדת של כרבע שעה במים כאשר מחליפים אותם כל הזמן. את יכולה לגשת לפוסט המתכון, באתר "אומנות בטבעונות", ולשאול את השאלה בתגובה לפוסט. אבי ז'אן לוי ישמח לענות. הגיבי השאירי תגובה ביטול שמור את השם והאימייל שלי בשביל הפעם הבאה שאני אגיב
2 תגובות
ניסיתי,
יצא נורא יפה – אבל הטעם מאכזב 🙁
מירקם מסטיקי למדי, והטעמים לא נספגו פנימה גם אחרי השריה נוספת במרינדה.
איפה טעינו ?
או שזה אמור לצאת כך ?
היי ציפי, יכול להיות שלא שטפת את כל העמילנים, על ידי לישה מתמדת של כרבע שעה במים כאשר מחליפים אותם כל הזמן.
את יכולה לגשת לפוסט המתכון, באתר "אומנות בטבעונות", ולשאול את השאלה בתגובה לפוסט. אבי ז'אן לוי ישמח לענות.