
השנה, את המנגל המסורתי עשינו בערב החג. הזמנו חברים (לא טבעונים) ל״על האש״ הטבעוני הראשון שלהם. שיפודים, סטייקים, הכל טבעוני והכל שונה ממה שהם מכירים. בפעם הראשונה שהם טועמים סייטן, בפעם הראשונה שאין נקניקיה על השיפוד. אפילו הקינוח, מאפינס כחול-לבן שהוכן ע״י אחת החברות, הכל טעים ומבלי שנגרם סבל לאף אחד. התגובות היו נהדרות ומפרגנות. בהחלט לא הפעם האחרונה…
מצרכים
6 נתחים של סייטן של חברת טבע דלי (בכל חבילה יש כ-4 נתחים)
רוטב ברביקיו:
1/2 כוס קטשופ
1/2 כוס סויה
1/2 כוס סילאן
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הסויה, הקטשופ והסילאן.
במחבת שטוחה שמים את נתחי הסייטן ועליהם שופכים את הרוטב.
מחממים על אש גבוהה עד לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה.
מחממים מחבת פסים (או מנגל) וצולים את הסטייקים משני הצדדים.
אפשר גם לאכול אותם כך, ללא הצליה על המחבת.
בתיאבון.
שתפי: