נשנושי חומוס

מחפשים נשנוש בריא יותר מכל החטיפים שמחכים לכם במדף בסופר? הנה חטיף מגרגירי חומוס שלא דורש כמעט התעסקות בהכנה, והוא טעים ופריך ככה שלא תוכלו להפסיק לנשנש.

מרכיבים

2 קופסאות שימורים של גרגירי חומוס
פפריקה, כמון, מלח לתיבול
כפית שמן

הוראות הכנה

מסננים את גרגירי החומוס (כן, תוכלו להכין ממי החומוס נשיקות טבעוניות), ומניחים אותם על מגבת לעשר דקות.
מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות.
אחרי כ-30 דקות בודקים את המצב שלהם מדי פעם. הם צריכים להיות פריכים, גם מבחוץ וגם מבפנים. להזהר לא לשרוף אותם.
מוציאים אותם ומיד מערבבים אותם עם כפית שמן, וחצי כפית של התבלינים. טועמים, ומחזקים טעימים אם צריך.

בתיאבון!

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

4 תגובות

ליאור 17/04/2015 - 19:30

נראה נהדר. אחסון אח"כ בארון או במקרר? כמה זמן מחזיק מעמד?

הגיבי
תיאבון בריא 17/04/2015 - 21:51

השארתי את זה בחוץ יום אחרי וזה עוד היה סביר, אבל זה היה הרבה פחות טעים. הכי מומלץ לאכול מדי.

הגיבי
טל 23/04/2015 - 00:20

אפשר גם להכין את זה מגרגירי חומוס שלא מקופסת שימורים?

הגיבי
נעמי 11/03/2019 - 22:18

אפשר להקפיא??

הגיבי

השאירי תגובה