איך שלא תסתכלו על זה, קטניות הן חומר גלם בריא מאוד. לא רק שהן עשירות בחלבון הן עשירות בעוד מלא דברים טובים שרק עשים טוב לגוף שלנו: מכילות סיבים תזונתיים, דלות בשומן, עשירות בברזל, מכילות כמות גבוהה של ויטמינים דלות בנתרן ומשאירות אותנו שבעים לאורך זמן. הן משתלבות בצורה מושלמת במנות עיקריות, במרקים, כתוספת למצד מנה עיקרית, כסלט ואפילו בקינוחים ועוגות.
אספנו עבורכם לרשימה טעימה ומגוונת מתכונים שבהם הקטניה היא המלכה. בתיאבון!
שתפי:
קציצות חריימה עדשים

דאל עדשים שחורות

סלט עדשים שחורות ובטטה

פלאפל עדשים שחורות

מחלוטה שעועית שחורה עם סחוג

סלט שעועית שחורה ותירס

סלט וונדי׳ס

צ’ילי טבעוני

בראוניז ללא גלוטן

המבורגר חומוס ובוטנים

מרק חומוס בפחות מ-10 דקות

קציצות עדשים וחומוס

תבשיל שעועית לבנה עם בטטה ועגבניות

קציצת שעועית לבנה וכורכום

מסבחה פול מצרי ושעועית לימה של מסעדת זכאים

סלט פול ושומר

קציצות עדשים כתומות

תבשיל עדשים מתובל

סלט שעועית אדומה עם כוסברה

מרק אפונה קרמי

[lists]
שתפי: