אנחנו ממש אוהבים ברוקולי ותמיד אפשר למצוא אצלנו חבילה במקרר או במקפיא. אנחנו אוהבים לאכול אותו איך שהוא עם מעט שמן זית וקצת צלייה בתנור ולשלב אותו בתבשילים. מסתבר שברוקולי הוא סוג של סופר פוד, יש לו ערכים תזונתיים מפה ועד השמיים: הוא מלא בוויטמין סי, סידן, חומצה פולית ועוד מרכיבים חיוניים אחרים. הוא מסייע במניעת סרטן ומחזק את מערכות ההגנה וכך מפחית נזקים של מחלות שונות. בקיצור, אם עוד לא השתכנעתם כמה ברוקולי טוב לנו, הנה כמה דרכים טעימות במיוחד לשלב אותו בתפריט היומי שלכם.
בתיאבון 🙂
שתפי:
קציצות ברוקולי קלות להכנה
פסטה עם ברוקולי ובטטה
ירקות מוקפצים ברוטב אינדונזי
ברוקולי חריף
קוסקוס סן-פרנסיסקני
סינייה ברוקולי
אטריות עם טחינה יפנית ופירורי ברוקולי
צפו במתכון של לימור לניאדו תירוש ›
ברוקולי מאודה
מוקפץ ירקות עם אטריות
פשטידת ברוקולי
קנלוני במילוי גבינת סויה וברוקולי
קיש ברוקולי
ממרח ברוקולי
מרק ברוקולי מוקרם
סלט ירוקים
[lists]
שתפי:
1 תגובה
אתר מעולה.