ממתקים שמכינים בבית לעולם יהיו בריאים יותר ממתקים שקונים בסופר. בממתקים קנויים אין לנו שליטה על מה שהם מכילים. לפעמים רשימת הרכיבים ארוכה, לפעמים היא כתובה ממש קטן ולפעמים היא בכלל לא ברורה (חומרי תפיחה, סולפיט וכד׳). גם החטיפים שממותגים כבריאים כמו ׳שוקולד חרובים׳ או חטיפי דגנים/אנרגיה הם למעשה מפוצצים בסוכר והמרכיב ה״בריא״ שלהם הוא אי שם בסוף הרשימה. (טיפ קטן: הרכיבים על המוצר רשומים כך שהרכיב הראשון נמצא בכמות הגדולה ביותר והאחרון בכמות הקטנה ביותר).
עצם זה שמכינים ״ממתקים״ בבית, כך שהשליטה על חומרי הגלם והכמויות היא בידיים שלנו, מעלים אוטומטית את איכות ה״ממתק״ ואת ה״בריאות״ שלו ביחס לממתקים שקונים במכולת.
לכן, אין שום סיבה שבעולם להפסיק לאכול ממתקים אהובים פשוט צריך להתחיל להכין אותם בבית.
קדימה למטבח!
שומשומיות
קוקוס ורוד
עוגיות עבאדי
שומשומיות
פופקורן
טים טאם
Ding Dong
צפו במתכון של Arrielle – The Diva Dish ›
דוריטוס
צפו במתכון של גלי לופו אלטרץ ›
ביסלי
סניקרס
צפו במתכון של דור פלד, מתוך הבלוג טבעוניות נהנות יותר ›
קרמבו
חלבה
פררו רושה
Reese's
צפו במתכון של הדס אריאל בלנקשטיין ›
באונטי
חטיף אנרגיה
[lists]