ממרחים. אנחנו משתמשים בהם כדי לשדרג לנו את האוכל ולהוסיף לו טעם מיוחד. הם משתלבים בסנדוויץ׳ של הילדים לבית הספר או בזה שהבעל לוקח לעבודה. הם מעולים לשידרוג מאכלים שונים כמו לטבול בהם קציצות או להוסיף למנת פסטה. ההבדל בין ממרח-מטבל-סלט הוא מטושטש ולא ממש ברור, לדוגמא חומוס הוא גם סלט וגם ממרח, או פסטו שמשמש גם כממרח וגם כמטבל.
כאן ברישמה חשבנו בעיקר על פרוסת הלחם שלנו, על הדרך הטעימה ביותר לשדרג אותה. הבאנו לכם את כל המתכונים הכי מעולים שמצאנו, כאלו שמכינים בבית, ממרחים בריאים בלי לקטוז או מוצרים מן החי.
בואו להיות חברים שלנו בפייסבוק
שתפי:
גבינה לבנה ללא לקטוז
ממרח סלק ואגוזי מלך
ממרח אבוקדו
מטבוחה ביתית
ריבת דלעת וג’ינג’ר
צפו במתכון של גל מהבלוג פתיתים ›
ממרח קישואים
ממרח אגוזים בטעם כבד
ממרח גבינת זיתים
ממרח חומוס בלי חומוס
ממרח ברוקולי
קרמל תפוחים
צפו במתכון של הדס אריאל בלנקשטיין ›
ממרח טופו ועגבניות מיובשות
גבינת לאבנה טבעונית
גבינת קשיו בשלושה צבעים
חמאת בוטנים ביתית
פסטו
ממרח חלבה ביתי
ממרח פלפלים
מיונז ביתי ללא ביצים
ריבת יין
צפו במתכון של גל מהבלוג פתיתים ›
שוקולד נוטלה
חומוס
ממרח אפונה וטחינה
ממרח קשיו-שום-שמיר
ממרח שעועית לימה
ממרח אבוקדו וחציל
[lists]
שתפי:
2 תגובות
Wow
כל קישורים למתכונים של אבי ז'אן לוי לא עובדים.
חוץ מזה יופי של מתכונים