טחון מן הצומח הוא חומר גלם שכל צמחוני וטבעוני צריך להכיר. הוא משמש כתחליף לבשר ומכיל ערכים תזונתיים דומים: הוא עשיר בחלבון, B12 וברזל. בניגוד לתחליפי בשר אחרים, זהו חומר גלם ״מוכן״. לא צריך להשרות אותו בצורה מסויימת או לתבל אותו במיוחד. בעצם, אפשר כבר להתייחס אליו כמו אל בשר טחון, ולהכין איתו את אותם המאכלים: קציצות, פלפלים ממולאים, פסטה בולונז ועוד. אז קבלו רשימת מתכונים שאפשר להכין עם ׳טחון מן הצומח׳ של טבעול – שמראה שלא צריך לוותר על מאכלים אהובים כשעוברים לתזונה ללא בשר.
מכינים דברים נוספים? ספרו לנו בתגובות 🙂
פשטידת פטריות וטחון מן הצומח
[list_bottom]
שתפי: