הרבה פעמים אני נתקלת בשאלה – מה אפשר להכין עם טופו משי. המוצר לא מתנהג כטופו רגיל והוא יחסית חדש בשוק הישראלי. למי שלא מכיר, מדובר בטופו רך במיוחד ומאוד עדין שמגיע באריזות קרטון והוא לא צריך קירור (עד הפתיחה). בעייני הוא חומר גלם בסיסי, הוא מעולה להכנת רטבים שונים ומשמש גם להכנת עוגות בחושות.
אספתי את המתכונים שטופו משי משמש בהם כבסיס ומכאן השמים הם הגבול. אז אם עוד לא יצא לכם להשתמש בו – זה הזמן 🙂
שתפי:
רוטב אלף האיים
שייק חלבון טבעוני
גבינה לבנה עם שום-שמיר
טרייפל שוקולד וקרם בוטנים
פסטה ברוטב שמנת דלה בקלוריות
עוגת גבינה אפויה
עוגת שוקולד
מטבל ארטישוק ותרד
עוגת פירות
צפו במתכון של טל האוזן מתוך הבלוג ״טבעוניות נהנות יותר״ ›
״ביצה״ מקושקשת
שקשוקה
מוסקה עם רוטב בשאמל
גבינת לאבנה טבעונית
[lists]
שתפי: