אמנם אין כמעט מסעדות שף טבעוניות (זמן טוב לפרגן לננוצ׳קה שעשתה את הצעד הראשון), אבל זה לא אומר שאין להם מתכונים טבעוניים, בין אם זה במתכוון או ״בטעות״. לאייל שני יש את הכרובית המפורסמת, לאבי לוי יש מטבוחה אמיתית, מאיר אדוני יצא עם תפריט טבעוני במסעדה שלו, ועוד ועוד.
אז קדימה, השפים מגלים את הסודות שלהם. בואו להכין אוכל טבעוני כמו שפים.
שתפי:
מרק עגבניות של ישראל אהרוני
הכרובית של אייל שני
מוס שוקולד של הראל זכאים
ממולאים מושלמים של גיל חובב
המבורגר בריג’יט בארדו של צחי בוקששתר
כרובית בפיתה של אייל שני
חלה של הראל זכאים
סלט אבוקדו של שגב משה
קסטה שוקולד מריר עם קציפת שוקו-בוטנים של מאיר אדוני
קובה במילוי כרישה ושקדים במרק חמוסטה של מאיר אדוני
חינקאלי פטריות ועדשים של ננה שרייר
פיג’ואדה טבעונית של שאול בן-אדרת
ארטישוק ירושלמי (בטטה קסבייה) של אבי לוי
ספינג’ של גיל חובב
פוקצ’ה עם זיתים ועגבניות מיובשות של ארז קומרובסקי
פורי (לחם הודי מטוגן) של רינה פושקרנה
לביבות רושטי על טחינה וקארי של שאול בן אדרת
פוקאצ’ה ערבית של חיים כהן
מטבוחה של אבי לוי
פיתות במחבת של ארז קומרובסקי
[list_bottom]
שתפי:
1 תגובה
מעניין ומאתגר