אחד הדברים שאנחנו אוהבים לעשות במטבח שלנו זה לשדרג. זה להכין צ׳יפס – אבל מגזר. זה להכין טחינה – אבל להוסיף לה סלק ולצבוע אותה בסגול. אנחנו מתים על זה, על לקחת את הדבר הרגיל – שאין בו שום דבר רע בהכרח ולשחק איתו.
בגלל זה אנחנו אוהבים את הרשימה הבאה. לכאורה, למה לעשות את זה? חזה בגריל מן הצומח של טבעול זאת באמת מנה מוכנה לגמרי – מחממים ומגישים. אבל כמה כיף לראות שאפשר לשדרג גם את זה.
שתפי:
פרייד צ׳יקן טבעוני
אצבעות שומשום
מעורב ירושלמי צמחוני
שעועית ירוקה מוקפצת עם חזה בגריל מן הצומח
סלט ״עוף״ ללא עוף
טורטיה עם חזה בגריל מהצומח בתפוזים וליים
דג מרוקאי ללא דג
שניצל טבעוני
[lists]
שתפי: