צילום: עמית שטראוס
מה הבטיחו:
גספצ'ו חדש מתוצרת "פרימור" מבוסס עגבניות, מלפפונים ופלפלים, בתוספת שמן זית וחומץ. המשקה הינו ללא תוספת סוכר, ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל. המשקה מיועד לשתייה כמשקה קר ומרענן וכן להגשה כמרק קר, לארוחה קלילה בימי הקיץ החמים. הצעת הגשה: לשתות ישירות מהבקבוק או מזגו אל תוך קערת מרק, הוסיפו יוגורט או שמנת וכמה עלי בזיליקום וההנאה מובטחת.
מה קיבלנו:
טעמנו את הגספאצ׳ו החדש של פרימור גם כמשקה וגם כמתאבן של מרק קר. כמשקה הגספאצ׳ו מזכיר קצת את מיץ העגבניות. הגספאצ׳ו יותר סמיך ממנו וגם קצת פחות מתוק ממיץ העגבניות ולכן לדעתי מתאים פחות כמשקה. יותר אהבנו אותו כמרק קר, כמתאבן לפני ארוחה גדולה. הטעמים הם קלילים, טעימים ונעימים לאכילה. אפשר בכל ביס להרגיש ירק אחר, את הפלפלים ואת המלפפונים וכד׳. בהתאם להמלצה הכתובה על האריזה, הגשנו את המרק הקר עם מעט שמן זית והוא היה משולם. בהחלט מנה קלילה לימים חמים.
מחיר מומלץ לצרכן: כ- 11.00 ₪ לאריזת 400 מ"ל; כ- 19 ₪ לאריזת 1 ליטר. כשר פרווה בהשגחת חתם סופר והרבנות קריית מלאכי. להשיג ברשתות השיווק ברחבי הארץ.
[products]
[articles]