מרק תימני

של מיכל דינר

מרק תימני

מרכיבים

בצל גדול שלם
2 גזרים גדולים חצויים לאורכם ול3 חלקים
2 קישואים גדולים חצויים לאורכם ול3 חלקים
3 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לרבעים
חצי צרור עלי סלרי עם הגבעולים
רבע צרור פטרוזיליה עם הגבעולים
כף כוסברה יבשה או חופן קצוץ
כף אבקת מרק
כפית חוואיג', מעט כורכום, פלפל גרוס.

אופן ההכנה

מרתיחים 3.5 ליטר מים בסיר
מוסיפים את הירקות, הכוסברה, הפטרוזיליה והסלרי ומבשלים כחצי שעה (מנמיכים לאחר הרתיחה)
ממיסים את אבקת המרק בכוס עם מים רותחים ומוסיפים לסיר יחד עם שאר התבלינים. ממשיכים לבשל עוד כחצי שעה עד שכל הירקות רכים אך לא מתפוררים.
מכבים את האש, שולפים את הפטרוזיליה והסלרי, ומגישים בצלחות.
אוכלים חם (אפילו רותח)!

Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

השאירי תגובה