מרק חומוס בפחות מ-10 דקות

מרק חומוס

מזג האוויר מתחיל לעשות קולות של קיץ, אז הגיע הזמן למרקים קצת פחות רותחים. הנה מתכון למרק חומוס קריר, שיש בו כל מה שטוב: חומוס, טחינה, מיץ לימון… והכי יפה: לא צריך שום מיומנות בישול – רק בלנדר, וכמה דקות פנויות.

מצרכים לשלוש מנות

2 כוסות גרגירי חומוס מבושלים (אפשר מקופסת שימורים)
2 כפות טחינה גולמית
חצי לימון
2 כפות שמן זית
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
2 כוסות מים

הוראות הכנה

מכניסים את כל המרכיבים עם כוס מים אחת לבלנדר וטוחנים. מוסיפים לאט לאט מים עד שמגיעים למרקם נוזלי וחלק שיתאים למרק. מתקנים תיבול, וזהו.
הצעת הגשה: סלט ירקות עם עגבניה, בצל, מלפפון, ופטרוזיליה בלב המרק.

בתיאבון!

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

2 תגובות

מיכל 10/01/2017 - 21:40

שלומות, מרק החומוס… נראה לי שהחומוס חייב להיות מבושל, לא כך?

הגיבי
תיאבון בריא 11/01/2017 - 07:43

כן, מיכל. הוספנו הבהרה למתכון. תודה!

הגיבי

השאירי תגובה

דילוג לתוכן