מתכונים למרקים

מרק גריסים, פטריות ותפוחי אדמה

DSC_1201

זה מוכן מאוד מהר ומתחסל כמעט מיד, והטעם מעולה!
בתאבון

מצרכים

3 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
בצל לבן גדול קצוץ
4 שיני שום קצוצות
סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות
חצי כוס גריסי פנינה שהושרו במים כ 10 דקות וסוננו

לתיבול

מלח גס
פלפל שחור
תערובת קייג’ון
מעט כמון
כורכום
1 כפית רוטב סויה

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל, השום, הפטריות, תפוחי האדמה. מוסיפים את גריסי הפנינה,
מכסים במים, מתבלים, ניתן להסמיך את המרק עם כפית גדושה קורנפלור.

Loading💛 הוספה למועדפים

השאר תגובה