מרק גריסים, פטריות ותפוחי אדמה

של נטלי שור

DSC_1201

זה מוכן מאוד מהר ומתחסל כמעט מיד, והטעם מעולה!
בתאבון

מצרכים

3 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
בצל לבן גדול קצוץ
4 שיני שום קצוצות
סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות
חצי כוס גריסי פנינה שהושרו במים כ 10 דקות וסוננו

לתיבול

מלח גס
פלפל שחור
תערובת קייג'ון
מעט כמון
כורכום
1 כפית רוטב סויה

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל, השום, הפטריות, תפוחי האדמה. מוסיפים את גריסי הפנינה,
מכסים במים, מתבלים, ניתן להסמיך את המרק עם כפית גדושה קורנפלור.

You may also like

השאירי תגובה