מתאים לימים קרירים וסגריריים, ממלא את הבית בריח בישום נפלא. טעים ובריא.
מרכיבים
1 ק"ג בצלים, קלופים וחתוכים לפרוסות בינוניות
כף קמח לבן
כף גדושה אבקת מרק בצל
כפית סוכר חום
כפית מלח גס
כפית פלפל שחור או לבן
כף חומץ בלסמי ממודנה
חצי כוס יין לבן
אופן ההכנה
מטגנים את הבצלים עד שהם מתרככים, מוסיפים את כף הקמח וממשיכים לטגן עד הזהבה קלה.
מוסיפים 3 ליטר מים רותחים, את התבלינים והחומץ.
מוסיפים לסיר גם את היין הלבן, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש
ממשיכים לבשל במכסה סגור כחצי שעה.
מגישים חם!
שתפי: