מרכיבים
חצי כוס קשיו, לא מושרים
שני תפו"א קטנים
בצל קטן
גזר
פסטה
מלח
שמרי בירה
חרדל
שום כתוש
הוראות הכנה
מרתיחים מים בשני סירים.
באחד מבשלים את הפסטה עד שהיא מוכנה, ובסיר השני נתחיל להכין את הרוטב:
מבשלים את תפוחי האדמה, חתוכים לקוביות.
אחרי שתי דקות מוסיפים את הבצל ואז את הגזר.
ממשיכים לבשל עד שתפוחי האדמה רכים.
מכניסים לבלנדר את הקשיו, התבלינים והירקות ביחד עם כוס וחצי ממי הבישול של תפוחי האדמה.
טוחנים עד שהרוטב אחיד.
שופכים מעל הפסטה ומערבבים.
בתיאבון!
שתפי:
7 תגובות
חובה שמרי בירה?
תודה
הם מוסיפים טעם גבינתי, אבל לדעתי לא חובה (לא ניסיתי בעצמי). אני אישית גם פחות מתחברת לטעם שלהם.
ספרי איך יצא
רעות
יש טעם לשים קצת סודה לשתייה במקום?
או לוותר על שמרי הבירה?
לוותר על שמרי הבירה. ולא לשים סודה לשתיה.
לא הבנתי למה אין כמות לחרדל ולשמרי בירה, הכנתי לפי מה שחשבתי ויצא מגעיל . תודה
אפשר כמויות ברורות?
יש סיבה שאין כמויות לשום מרכיב? תקלה?