צילום: אפרת אשל
מה הבטיחו:
המעדן החדש של אלפרו עם סויה וקוקוס מציע המעדן שלל יתרונות בנוסף לטעמו הייחודי: כל מעדן מכיל כ- 3 גרם חלבון מלא ואיכותי אשר מקורו בסויה, כ- 80 קלוריות בלבד ל- 100 גרם, כ- 2.2% שומן, מועשר בסידן: כ- 150 מ"ג ביחידה, מועשר בויטמיןD , ויטמין B2 וויטמין B12. לצד יתרונותיו התזונתיים, המעדן אידיאלי לנמנעים או לרגישים ללקטוז, קל מאוד לעיכול ובעל מרקם קרמי וקטיפתי, ממש כמו מעדן חלב. המעדן הינו פרווה, מתאים גם לאפייה ומהווה פתרון מושלם למנה קלילה בין ארוחות או לקינוח בסוף ארוחה.
מה קיבלנו:
כמו שאלפרו מבטיחים, מעדן הסויה-קוקוס החדש הוא בעל מרקם קרמי נעים בדיוק כמו במעדן חלב. למרות שטעם הקוקוס עדין הוא עדיין מורגש ונותן למעדן טוויסט נעים. אני אוהבת לאכול את המעדן כשהוא קר (וכך גם מומלץ) – הטעמים מודגשים יותר ונותנים תחושת רעננות קלילה. לטעמי הוא קצת מתוק ולכן מתאים יותר כקינוח לאחר ארוחה. היתרון המרכזי שאני מוצאת במעדן הוא דווקא מכיוון האפייה. אפשר לשלב את המעדן בעוגות שונות.
טווח מחירים מומלץ לצרכן: 17-18 ₪ ל- 4 יחידות.
[products]
[articles]