ממרח קשיו-שום-שמיר ט-ע-י-ם של הילה שגב הגאונית 🙂
מצרכים
כוס קשיו לא קלוי
כפית נאה של חרדל דיז'ון
2 כפות שמן זית
צרור לא גדול של שמיר
1 שן שום לא גדולה
מלח פלפל
הוראות הכנה
מכניסים את כל החומרים למעבד מזון/בלנדר מוט (עם קצת מים) עד למרקם חלק, טועמים ומתקנים.
המרקם מתמצק במקרר אז כדאי להכין אותו מעט "נוזלי" יותר.
שתפי:
2 תגובות
לכמה זמן הממרח מחזיק במקרר?
אני משערת שיחזיק 3-4 ימים במקרר בכלי אטום.