ממרח ירוק וקרמי, מהיר-הכנה ומלא בדברים טובים.

אם מעדיפים אותו כמטבל, אפשר להוסיף עוד 1-2 כפות מיץ ליים/לימון לקבלת מרקם נוזלי יותר. היום דווקא התחשק לי למרוח אותו על פרוסות באגט טרי מהמאפייה.

רכיבים:

2 קישואים בגודל בינוני, קצוצים גס (לא מבושלים)

כוס עלי נענע טריים

1/2 כוס צנוברים, קלויים בעדינות על מחבת יבשה

1/2 כוס אגוזי מלך

3-4 בצלים ירוקים קצוצים, החלק הירוק בלבד

כף מיץ ליים (או לימון)

כפית מלח

הכנה: 

שמים את כל החומרים במעבד מזון. מעבדים עד לקבלת מרקם חלק.

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

2 תגובות

טל 21/11/2014 - 17:03

הי כמה זמן הממרח קישואים מחזיק במקרר בתוך צנצנת סגורה?

הגיבי
תיאבון בריא 21/11/2014 - 20:05

יחזיק בערך 3-4 ימים במקרר

הגיבי

השאירי תגובה

דילוג לתוכן