
ממרח ירוק וקרמי, מהיר-הכנה ומלא בדברים טובים.
אם מעדיפים אותו כמטבל, אפשר להוסיף עוד 1-2 כפות מיץ ליים/לימון לקבלת מרקם נוזלי יותר. היום דווקא התחשק לי למרוח אותו על פרוסות באגט טרי מהמאפייה.
רכיבים:
2 קישואים בגודל בינוני, קצוצים גס (לא מבושלים)
כוס עלי נענע טריים
1/2 כוס צנוברים, קלויים בעדינות על מחבת יבשה
1/2 כוס אגוזי מלך
3-4 בצלים ירוקים קצוצים, החלק הירוק בלבד
כף מיץ ליים (או לימון)
כפית מלח
הכנה:
שמים את כל החומרים במעבד מזון. מעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
שתפי:
2 תגובות
הי כמה זמן הממרח קישואים מחזיק במקרר בתוך צנצנת סגורה?
יחזיק בערך 3-4 ימים במקרר