ממרח פסטו

של מיכל דינר

פסטו זיתים ובזיליקום

ממרח "פסטו" מבזיליקום, צנוברים, זיתים ואגוזי מלך.

מרכיבים

עלי בזיליקום מ15 גבעולים גדולים
שקית צנוברים (100גרם)
20 זיתים מגולענים
3-4 אגוזי מלך קצוצים
3/4 כוס שמן זית איכותי
3 שיני שום גדולות
מעט מלח לפי הטעם

הוראות הכנה

מניחים את כל המרכיבים בבלנדר או במעבד מזון, וטוחנים עד למרקם של ממרח (טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם)
שומרים בצנצנת סגורה בקירור 5 ימים עד שבוע (אם לא חוסל קודם)

בתיאבון!
[printfriendly]

שתפי:
Loading💓 הוספה למועדפים

You may also like

1 תגובה

ניצן 02/05/2015 - 23:14

יצא ממש טעים, תודה על המתכון.

הגיבי

השאירי תגובה